duminică, 21 martie 2010

Probleme în relaţie?

Stimaţi cititori de sex masculin, fie că vă aflaţi într'o relaţie care a început să scârţâie sau că încercaţi să faceţi o persoană să se îndrăgostească de voi, puteţi să uitaţi de griji pentru că am o soluţie!

Sigur, există deja tot felul de cursuri pentru mărirea încrederii în sine, terapie de cuplu etc etc, dar toate metodele comune necesită mult mult timp şi nu vă poate garanta nimeni că vor avea efectul dorit, pe când ideea mea este complet diferită! Vă solicită foarte puţin timp, efortul implicat este minim şi nu trebuie să modificaţi niciun aspect al vieţii voastre sau al stilului personal... singurele probleme ar fi că e destul de ilegală, oarecum costisitoare şi mă rog, imorală ar zice unii.

Veţi avea nevoie de 3 lucruri: un prezervativ (de'ăla alb semitransparent, clasic), contact sexual cu persoana pe care doriţi să o cuceriţi/recuceriţi şiiiiii cocaină.

Ce trebuie să faceţi:

Extrageţi prezervativul din ambalaj cu grijă (încercaţi să îl atingeţi cât mai puţin ca să nu luaţi lubrifiantul de pe el) derulaţi'l pe o coală de hârtie apoi aplicaţi pe întreaga lui suprafaţă, în mod uniform, o cantitate mică de cocaină. Rulaţi'l la loc, introduceţi'l înapoi în ambalaj după care folosiţi'vă şarmul şi toate resursele la maximum pentru a o seduce pe aleasa inimii voastre (sau după caz, alesul, merge în ambele situaţii).

Cocaina este asimilată de corp indiferent de orificiul prin care este administrată. Ca urmare, partenera se va simţi cu adevărat în al nouălea cer după actul sexual. Repetaţi de încă 2-3 ori manevra şi treptat va începe să se simtă deprimată/rău când va trece multă vreme fără să vă ciocăniţi.

Teoretic, o faceţi dependentă de şarpele de pantalon - practic însă o faceţi dependentă de cocaină, dar mă rog, aici intervine ordinea voastră de priorităţi, deci cât timp importanţa introducerii soldatului în perimetru rămâne deasupra importanţei sănătăţii tipei, ghinionul ei.

Mult succes!

Pentru alte sfaturi utile, pe orice temă, mă puteţi contacta oricând!

Reducând însă nivelul demenţei şi revenind la realitate, vă prezint doi oameni evident extrem de plictisiţi:

Macgyver Nutshot ! - Watch more Funny Videos

Minunat.

3 comentarii:

AndreeaGo spunea...

reeeetard :))

AndreeaGo spunea...

si totusi spune-mi, pe ce joci remi?

IEU spunea...

depinde.. in general joc pe tabla dar cu anumite persoane joc pe etalate fie ca vreau sau nu, intelegi tu.. nu prea pot sa ma abtin

Trimiteți un comentariu