marți, 23 martie 2010

Lansatorul de bebeluşi

Uau, pur şi simplu uau. Bine zicea puştiu’ ăla, Einstein parcă: “doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul”.

Exact când credeam că părerea mea despre omenire nu poate deveni mai proastă, am dat peste un patent... să zicem îndrăzneţ.


Click pentru a observa dubioşenia mai de aproape.

După cum scrie şi în titlul din poză, această invenţie fantastică este menită să ajute femeile în procesul naşterii.

Mecanismul nu este deloc complex: mama este legată ferm de masă şi în momentul naşterii doctorul porneşte maşinăria iar masa începe să se învârtească din ce în ce mai repede, aplicând o forţă centrifugă din ce în ce mai mare asupra fătului până când acesta... este lansat din mamă. Fac pariu că acum vă daţi palme gândindu’vă: „Ah la dracu’! E atât de simplu! Aş fi putut să inventez eu asta şi să devin faimos.” ..eh, asta e!

Sunt foarte curios ce s’o fi întâmplat cu savanţii care au creat’o. Aş fi profund şocat dacă aş afla că nu au fost închişi urgent într’un sanatoriu după ce şi’au prezentat ideea.

Nu înţeleg. Cum este posibil ca cineva să conceapă un asemenea lucru? Patentul în sine are 9 pagini în total, dintre care 5 alcătuite integral din explicaţii referitoare la modul de operare şi la avantajele oferite de deosebita maşinărie. Probabil că altcineva ar fi realizat cât de stupidă este chestia în timp ce ar fi scris acele pagini, dar nu şi ei! Tipii erau porniţi într’o misiune de a revoluţiona lumea medicală şi nu au lăsat mici obstacole ca bunul simţ sau logica să le stea în cale.

Io unu dacă aş fi avut ideea să inventez aberaţia asta, cred că indiferent cât de încântat aş fi fost de propria mea creaţie, aş fi început să am îndoieli când m’aş fi apucat să desenez plasa dintre picioarele femeii, strategic adăugată pentru a prinde fătul când este proiectat pe această lume. Parcă pot să’l şi văd pe doctor stând preventiv în spatele plasei cu o mânuşă de baseball.

Oricum, sincer să fiu maşinăria asta probabil ar fi avut succes dacă ar fi promovat’o ca altceva.. de exemplu, ca un aparat de tortură sau de provocat avort spontan garantat, pentru că trebuie recunoscut că asta şi este, adică io nu aş numi “naştere” aplicarea unor forţe ce pot face pe oricine să leşine (şi asta nu e de la mine, e chiar din patent, undeva este precizat că doctorul trebuie să aibă grijă când calibrează puterea fiindcă invenţia este capabilă să lase pe oricine inconştient).

Pentru cine nu crede sau nu vrea să creadă că o asemenea tâmpenie există, patentul complet este disponibil aici în format PDF.

Ce sunt unii dispuşi să facă doar ca să pară cool...:

Dude Endures Paintball Firing Squad - Watch more Funny Videos
Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu