miercuri, 17 martie 2010

Mama model

Sunt sigur că de multe ori aţi spus cuiva “mă, eşti cel mai prost”. Eh, ar cam trebui să vă cereţi scuze, pentru că vă asigur că există indivizi în lume mult mult mai proşti decât orice cunoscut de’al vostru. Pentru a susţine această afirmaţie vă voi prezenta o vacă (atât ca mentalitate cât şi ca greutate efectivă) încălţată.



Dulce :]

Fiinţa delicată din poză este Donna Simpson, o doamnă perfect normală de 42 de ani care vrea să atingă 500 de kile pentru a obţine titlul de “cea mai grasă mamă din lume” şi implicit un loc fabulos în Cartea Recordurilor. Reuşita respectivă îi va aduce şi o sumă considerabilă de bani de care are nevoie cu disperare pentru a’şi întreţine cei doi copii (de 3 şi 14 ani), zice ea.

Aparent morsa asta eşuată consideră că ceea ce face este admirabil, dar eu cred că există câteva probleme.

Prima problemă şi totodată sursa celorlalte este că tipa e o idioată notorie – dar asta era evident, acum să vă spun ce nu ştiţi deja.

Ca să se îngraşe în halul ăsta automat are nevoie să mănânce foarte mult, dar mâncarea costă. Aşa că şi’a făcut un site unde bărbaţii excitaţi de femei grase care înfulecă (da.. din păcate există un asemenea fetiş şi e chiar destul de comun) îi dau bani ca să se uite la ea petrecând ore în şir mâncând şi spălându’şi colacii sub duş.

Ea a menţionat că pentru a deveni un mamut contemporan cât mai repede trebuie să facă foarte puţină mişcare sau deloc, adică să se implice cât mai puţin în creşterea şi supravegherea copiilor săi (deşi parcă toată faza asta era pentru ei şi buna lor evoluţie).

A şi se pare că nimeni nu i’a explicat că la 500 de kg nu mai eşti “gras” ci deja suferi de obezitate morbidă care, după cum sugerează şi numele, are şanse foarte mari să te cam omoare – şi nu e vorba că îmi pasă de ea, dar dacă ar mierli'o, copiii ei (la care ţine enorm, să nu uităm!) ar rămâne orfani.

Bun, acestea fiind spuse, cât timp nu îi cedează inima şi copiii ei nu mor/nu sunt răpiţi cât ea e ocupată rumegând un mistreţ la rotisor şi nici nu rămân traumatizaţi când află că mami se vinde pe internet pentru bonuri de masă, planul tipei este perfect şi îi urez mult succes.

Vreau să învăţ să bat ca băiatu' ăsta, de la 0:50 încolo este CEL PUŢIN genial:


Minunat.

9 comentarii:

Omnem spunea...

fac din noapte zi

Omnem spunea...

stii ca era faza cu "some dreams in kindergarden that you dont tell anyone about" ai 500 de motive in plus ;)

IEU spunea...

exact exact :> cine stie cunoaste

Omnem spunea...

bergenbier lasa propaganda ca nu i-am vazut la reclame. mai bine bagai quote-uri de remi :P

visit maplerummy.com

IEU spunea...

totu' pana la remi ca iese urat

Omnem spunea...

e fair game din cate am auzit

Omnem spunea...

blonde_boat_babe_20100201_1899544274.jpg si cu asta am incheiat.

Omnem spunea...

/op IEU
/part
/join #streetball

IEU spunea...

pushca si cureaua lata... ehe tinere..

Trimiteți un comentariu