duminică, 14 martie 2010

Cam sinistru

Servind astăzi un cico şi un pişcot cu doi domni am auzit o poveste destul de dubioasă.

Unul dintre ei, să’l numim Boris, a început să ne explice cum a rămas traumatizat din cauza unei domnişoare fine.

A cunoscut el o fătucă, s’au plăcut şi la scurt timp s’a lăsat cu o relaţie mai mult sau mai puţin serioasă - în orice caz, ciocăneala era la loc de glorie. Nu a trecut mult până când adevărata natură a puştoaicei a ieşit la suprafaţă, ea dovedindu’se a fi o nimfomană în toată regula, dependentă de papagalul chel.

La început a fost interesant şi amuzant pentru Boris, însă curând apetitul sexual al nesătulei a devenit oarecum problematic, ea cerând să fie măciucărită câte 5-6 ore la rând zilnic. Azi aşa, mâine aşa, până când, într-o noapte de neuitat, bietul tânăr a adormit în mijlocul actului deasupra preaiubitei partenere. Duduia însă nu se săturase de polonez aşa că s-a gândit să continue chiar dacă domnul era în lumea viselor. Astfel, a apucat cu fermitate cucul flasc al acestuia şi a început să’l îndese în vrabia sa cu degetele după care să’l tragă iar afară, repetând manevra până când l’a trezit pe posesor.

Acum nu ştiu dacă oricine ar reacţiona la fel, dar Boris nu a fost tocmai încântat de faptul că tipa îi maltratase ştrulumeagul în timp ce el dormea, aşa că a decis să pună capăt relaţiei.

Probabil că unele persoane vor spune că nu trebuia să fie atât de drastic dar se pare totuşi că alegerea a fost una mai mult decât inspirată, graţioasa boarfă ajungând în arestul poliţiei câteva săptămâni mai târziu, fiind prinsă babardindu’se în Parcul Izvor (de ce o fi ales acolo, nu ştiu, nici n’ai unde să te ascunzi în parcul ăla) cu mai mulţi indivizi simultan.

Deci da.. există oameni cu probleme severe în lume şi este foarte posibil ca ei să fie în imediata voastră apropiere.

În încheiere, un clip vechi dar memorabil:



Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu