sâmbătă, 27 februarie 2010

Mda

Ma enerveaza ca atunci cand am zis sa fac blogu' asta aveam o groaza de chestii in cap, multe faze de povestit, multe persoane fascinante de descris, site'uri sinistre etc, dar acum parca nu'mi mai amintesc nimic din toate alea. Plm, oricum, presupun ca putea fi mai rau, adica puteam de exemplu sa am problemele urmatorului tip.

Baiatu' asta este cunoscut la el in tara de multi multi ani insa in plan mondial nu prea si am zis ca e pacat. Asa ca vi'l prezint pe Seful Bananelor (Top Banana) - dupa cum s'a autointitulat.

Probabil ca multi se vor uita la poza asta si se vor gandi "eh si ce e rau in asta? are si el o pasiune". Gresit, fiindca de'a lungul timpului am constatat ca dementza la cote maxime existenta atat pe internet cat si in lumea reala este de doua tipuri:

- cea evidenta si infricosatoare/ingrijoratoare, cum ar fi.. cea din capul oamenilor care au un fetish pentru filme porno cu persoane cu amputatii si capace de wc (da, exista asa ceva, chiar de mult timp);

- si cea aparent inofensiva, justificata ca ceva nevinovat, de care sufera si Gigel asta de fatza.

Din punctul meu de vedere, aia care'si expun ciudateniile din cap in adevarata lor forma sunt mult mai ok pentru ca macar stii exact cat de avariati sunt la mansarda, pe cand tipii ca veselul din poza incearca sa te convinga sa le impartasesti pasiunile dubioase, prezentandu'le ca hobby-uri normale.

Revenind insa la ceea ce'l face pe omu' asta cu adevarat special - nu numai ca detine un muzeu al bananelor si ca este liderul Clubului International al Pasionatilor de Banane, dar organizeaza, la sediul lui, diverse "festivaluri" ce includ numeroase activitati absolut deloc ciudate cum ar fi: gatitul unei banane in timp ce esti complet in flacari, campionate de dame (checkers) cu jumatati de banane in loc de table, spectacole cu tema principala a fiecarei piese fiind evident banana etc.

Pentru cei ce'si doresc sa aiba ceva care sa le aminteasca de minunatul timp petrecut la acest muzeu magic, exista inclusiv un magazin de suveniruri unde, dupa cum ati ghicit deja, toate obiectele sunt galbene, de forme preponderent falice si in unele cazuri chiar confectionate din indragitul fruct. Ce frumos!

Da deci e un tip perfect intreg la cap, cu o ocupatie ca oricare alta. Acum pe bune, oare ce o fi in neregula in capul acestui domn? Eu zic ca multe. Probabil a fost molestat de o banana in tinerete, sau a iubit mult o banana care i'a frant inima si acum incearca sa uite de ea inconjurandu'se cu altele.

Oricum, pentru cei impresionati de pasiunea individului respectiv, am inclus aici un link catre formularul de aplicare pentru obtinerea statutului de membru al clubului sau magnific. Costa doar 17$!

Siiii daca locuiti in SUA puteti chiar sa'l chemati ca animator la petrecerile voastre! Cine n'ar vrea asa ceva?

In incheiere, un tip foarte devotat. Executati clic cu soarecul pe imagine.

Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu