vineri, 19 februarie 2010

Parinti geniali

A fost acum cativa ani un scandal mare, in SUA parca, pornit de la un incident destul de atipic.

Se facea ca o profesoara de vreo 25 de ani, blonda, cu un fizic impresionant il "molestase" pe un elev de'al sau de 14 ani, facand sex cu el de mai multe ori. Parintii fericitei victime au fost absolut dezgustati si au facut tot posibilul ca aceasta bestie care le traumatizase ingerasul sa plateasca pentru faptele sale. Imi aduc aminte ca dintre toate persoanele implicate in procesul respectiv, de la rude ale partilor pana la bagatori de seama, singurul care nu avea nimic cu profesoara era chiar abuzatul. (oare de ce?!)

Oricum, recent am auzit o poveste similara dar si mai penibila, baiatul asaltat sexual fiind chiar mai mare.

Un tanar de 17 ani a cunoscut intr'o buna zi o duduie de 23. S'au tot apropiat pe parcursul catorva luni si in cele din urma au decis sa bage mistretzu'n padure, insa flacaul fiind neprihanit, au ales sa vorbeasca pe larg, de'a lungul mai multor zile, despre mirificul act ce urma sa se consume.

Toate bune si frumoase pana cand tatal baiatului, in vigilentza sa, a inceput sa citeasca arhivele de messenger ale acestuia.

Ce a urmat pe mine ma depaseste complet. Tatal, hotarat sa previna violarea ingerasului sau, a contactat'o pe domnisoara de 23 si a amenintat'o ca daca se mai apropie de bobocul lui o va acuza de corupere de minori si va avea grija sa ii faca viata un calvar.

De ce?! Efectiv... de ce?! De ce sa faci asa ceva?? Evident ca fata si'a bagat frumos picioarele cand a vazut din ce familie de sonati provine baietzelul si acesta a ramas cu cucul in soare, parintii lui fiind convinsi ca l'au SALVAT.

Nu, serios, nu inteleg ce se intampla in mintile unor parinti, adica e ok sa fii grijuliu, sa iti protejezi copilul de pericole pe care el probabil nu le constientizeaza dar... ce gonadele mele?! Cat de prost sau cat de rupt de realitate sa fii ca sa crezi ca un baiat poate face sex cu o fata fara voia lui? Nu stiu, pur si simplu nu pot sa pricep logica parintilor din intamplarea asta (sau din procesul despre care am vorbit).

Io sincer, fiind un tip foarte rational si temperat, cred ca ma isterizam complet daca imi faceau parintii mei asa ceva. Cum rahat..

Nu stiu, ori unii indivizi pur si simplu se nasc extrem de idioti, ori in secunda in care au primul plod oamenii tind sa o dea brusc intr'o paranoia vecina cu dementza acuta. Sper, chiar sper, ca e vorba despre prima varianta, ca tare nu as vrea sa ma cretinizez cand o sa devin parinte. In orice caz, preventiv, voi fi atent sa aman cat mai mult miracolul de a fi tata, acum avand inca un motiv in plus sa fac asta.

Imi place cum ramane palaria in aer ca'n desenele cu Bugs Bunny:

Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu