luni, 8 februarie 2010

Site'uri exceptionale

Sunt atatea site'uri notabile, pline de informatii utile daca nu chiar esentiale, pe care am ajuns mai mult sau mai putin intamplator in cautarile mele, iar eu, fiind un tip foarte de treaba, am decis sa le descriu, in timp, pe cateva dintre ele, sa se poata bucura si altii de splendoarea lor.

Subiectul #1: Dolphinsex

Candva dupa anul 2000, ceva s'a intamplat. Probabil vazand ca nu au murit la schimbarea mileniului, oamenii au zis ca e cazul sa traiasca mai variat, sa incerce lucruri noi si sa se bucure la maximum de minunea de a trai. Uite'asa au aparut, in doar cativa ani, o tona de site'uri pentru indivizi cu fetishuri serioase legate de diverse animale subacvatice, dintre care s'a remarcat cu usurinta unul numit www.dolphinsex.com. Site'ul respectiv era absolut uimitor, fiind realizat intr'un mod extrem de sobru, cu o atentie iesita din comun pentru detalii si cu o abundentza excelenta de informatii si sfaturi.

Tema de baza pe care o trata, dupa cum indica si numele, era maciucareala cu delfini. Daca aveati o pasiune pentru aceste mamifere sexy, acolo gaseati numeroase indicatii utile cu privire la abordarea unuia, comportamentul in preajma lui, satisfacerea nevoilor sale si evident mentinerea unei vieti sexuale antrenante cu acesta.

Desi nu includea multe poze explicite sau ceva, era destul de clar din continut ca cineva petrecuse o groaza de timp agatzand delfini si perfectionand tehnica implicata. Era explicat ce masuri sa iei ca sa le captezi atentia, sa nu te domine in relatie, sa nu isi piarda interesul fata de tine si mai ales cum sa procedezi ca sa nu mori in timpul actului sexual. Exista un fel de Kama Sutra delfinaresc, cu pozitii recomandate si chiar cu solutii pentru menage a trois (atat in varianta 2 oameni 1 delfin cat si in varianta 2 delfini 1 om) care te ajutau sa nu pari un incepator in ochii partenerilor tai marini.

Lucruri utile as zice eu, adica, una dintre chestiile pe care le urasc cel mai mult pe lume e sa cunosc un delfin deosebit, sa doresc sa il impresionez si sa nu stiu exact cum. Presupun ca aproape oricine s'a aflat candva in situatia aia, nu?

Regretabil, niste nenorociti, prea ignoranti pentru a intelege relevanta site'ului au decis sa'l inchida acum 2-3 ani. Astfel, o groaza de cupluri de oameni si delfini au ramas fara acest loc virtual special care nu incerca decat sa ii ajute sa se cunoasca mai bine si sa depaseasca obstacolele puse zi de zi in calea fericirii lor de catre societatea obtuza a prezentului, ce eticheteaza fara mila persoanele cu preferinte sexuale un pic diferite.

Unul dintre eroii mei:

Minunat.

Un comentariu:

duzz spunea...

bestial omu beat in dush, eu l-am vazut pe youtube la ray william johnson "the new jesus".. mda.. inca incerc sa deslusesc ce dzeu face omu ala acolo...oricum,nu era f beat daca a reusit sa aduca o camera video in dush astfel incat sa nu-i faca si ei baie..

Trimiteți un comentariu