marți, 16 februarie 2010

Site'uri exceptionale - Partea Secunda

Inainte de toate, o scurta definitie:

Troll - persoana care posteaza in mod intentionat afirmatii provocatoare pe internet, cu simplul scop de a cauza animozitati sau de a induce masele in eroare.

Subiectul #2: The Flat Earth Society

Site'ul acesta este probabil dovada cea mai clara ca lumea colcaie de indivizi efectiv retardati. Nu prosti, nu idioti, nu tampiti, pur si simplu retardati. Asa cum sugereaza numele, site'ul doreste sa serveasca pe post de loc de intalnire pentru toti cei convinsi ca Globul de fapt nu e glob ci plat (<- asa considera ei ca arata harta). Aici respectivii intelectuali care nu s'au lasat pacaliti de minciunile "sistemului" cauta sa puna cap la cap "informatiile" si deducerile proprii pentru a explica perfect cum anume ar putea avea loc toate efectele specifice unei planete rotunde pe o halca plata de moloz care pluteste prin spatiu - partea amuzanta e ca aproape au reusit sa justifice TOATE fenomenele prin teorii ce combina uimitor logica absoluta si prostia sinistra.

Initial, site'ul a fost realizat ca o gluma, fiind o tentativa foarte elaborata a unor trolli profesionisti de a induce in eroare/paranoia cat mai multi cretini cu acces la internet, insa de'a lungul anilor au inceput sa apara pe forumu' afiliat si persoane cu adevarat convinse ca forma Pamantului nu poate fi de geoid (imi place cum suna cuvantu asta.. geoid).

Daca in mileniul trei inca mai avem oameni (care culmea, au acces la internet si practic surse nelimitate de informare) siguri ca Terra este de fapt plana, atunci sincer nu stiu incotro ne indreptam. Adica nu vad decat doua explicatii pentru astia care chiar cred: ori sunt retardati, ori sunt dementi, ori ambele.. bine, 3 explicatii.

Mi'am adus aminte de acest site magnific acum cateva zile cand am aflat stirea extrem de relevanta potrivit careia respectabila doamna Monica Columbeanu si'a expus unul dintre veritabilii sai sani la nu stiu ce prezentare de nu stiu unde (si io o consideram fata serioasa), ca ma tot intrebam de ce acorda atata atentie buletinele informative si talk-show-urile unei asemenea idiotenii.. eh uite de'aia! Pentru ca traim intr'o lume in care inca exista gagii convinsi ca Pamantul e plat.

In fond, daca e sa raportam lucrurile de la TV la intelectul celui mai prost privitor, deja canalele exagereaza prin complexitatea subiectelor tratate zic io...

O reclama normala:

Minunat.

Un comentariu:

AndreeaGo spunea...

Two camels in a tiny car. :))

Trimiteți un comentariu