luni, 12 aprilie 2010

Oarecum dureros

Mereu există o oarecare îndoială în ochii ascultătorilor când aud faze care încep cu “Am avut eu un prieten care...”. Mulţi ajung să întrebe: “Păi cine e prietenul ăsta şi eu de ce nu am mai auzit de el?”. Explicaţia este foarte simplă.

99% din fazele respective descriu un om aparent normal făcând ceva incredibil de stupid, sinistru sau o combinaţie a celor două. Aşa că vă întreb: cine dracu’ ar vrea să rămână în relaţii apropiate cu o persoană periculos de proastă sau pur şi simplu extrem de dubioasă?

Făcând o paranteză, nu'mi dau seama de ce anumiţi oameni evită să mă mai frecventeze. Hmmmm.... Dar să revin la ce vroiam să spun.

După cum probabil era clar din începutul postului, urmează o fază despre un prieten. Deci:

Când aveam vreo 11 ani, într’o zi un puşti a reuşit să pună mâna pe una din revistele cu pornache ale lu’ tac’su. A fost acel moment critic în care atât eu cât şi alţi pafarişti ca mine am văzut dacă vrabia e orizontală sau verticală şi ce anume înseamnă să faci sex.

În timp ce încercam să înţelegem exact la ce ne uităm şi dacă e de bine sau de rău, am observat ceva ciudat. Era acolo un nene care avea pus un prezervativ roşu şi întreţinea relaţii sexuale de comun acord cu o doamnă. Poza era făcută când cucul era deja pe jumătate introdus în pupăză şi practic se vedea doar o parte foarte roşie din membrul viril al individului (părea a fi carne vie).

Fără să realizăm atunci că tipu’ purta un prezervativ, după ce am analizat noi cu multă atenţie poza am ajuns la concluzia că aşa trebuie să arate penisul când este decalotat şi anume că pielea se duce în jos până la bază şi că trebuie să fie complet roşu ciocanul rămas descoperit. La momentul respectiv am căzut toţi de acord că pare prea dureros şi că nu merită, în afară de un gagiu care a decis să se ducă acasă şi să încerce să’şi belească (ce vulgar, regret) ştrulumeagul aşa cum considera că e normal.

Pare o idee proastă? Chiar a fost, mai ales pentru că prostia a fost combinată cu o voinţă de fier.

Pe scurt, omul s’a încuiat în baie, a încercat de câteva ori şi a văzut că nu merge. A stat şi a studiat organul şi a constatat că nu îi reuşea pentru că pielea de pe penis este prinsă într’un punct de capul acestuia. Aşa că a hotărât să o desprindă. A luat o lamă de ras (de’aia clasică), a decalotat scârbovnicul mădular şi cu o tăietură rapidă şi precisă... păi.. vă daţi seama ce s’a întâmplat.

Practic s’a ciomizat singur. Mă rog nu chiar, adică bălosul a rămas întreg însă a cam sângerat prin toată baia. Odios.
Oricum, a fost dus la spital urgent şi a scăpat relativ nevătămat, culmea nici n’a rămas impotent. Ce distracţie!

Previzibil, dar îmi place cât de grav l'a executat:


Volleyball Spike To Face - Watch more Funny Videos

Minunat.

Un comentariu:

Blue spunea...

Pwahahahaha, la asta chiar am ras.

Trimiteți un comentariu