miercuri, 20 ianuarie 2010

Flacara violeta

Si acum, un post cu limbaj vulgar.

Coae, e groasa. De o saptamana o tot ard astia metafizic pe la TV ca cica Basescu are puteri shamanistice si ca il tine pe regele magiei albe/negre/curcubeu skittles mereu cu el, care'l invata sa manipuleze masele la nivel parapsihologic.

Sincer? Asta e cea mai mare problema a Romaniei in momentu de fatza?! Acum serios, cat de tampit sa fii ca sa crezi ca Basescu a ajuns presedinte jucandu'se cu papusi voodoo sau alte dude similare? Ma mir ca nu a aparut inca niciun savant sa sfatuiasca poporul sa'si puna folii de staniol pe cap ca sa scape de controlul cheliosului telepat.

Dragi prieteni, la alegeri a fost ciordeala, mita si multa naivitate (din partea celor care au votat pt el crezand ca se va schimba ceva in bine) nu mama omida si prietenii.
Stateam aseara si ma uitam la niste inteligenti cum analizau ei in direct poze cu Basescu si vrajitorul lui, cica "VEDETI CA E PESTE TOT CU EL? ASA SE EXPLICA SUCCESUL LUI". Poftim?!

Nu deci hai las'o drecu, cum plm sa zici asa ceva? Stiu ca la TV sunt dezbatute in general teme retardate dar asta chiar mi'a pus capac. Daca afla alte tari de ineptia asta cu marinarul vraci o sa ne considere cei mai mari imbecili de pe glob si problema grava e ca ar fi absolut corect sa ne priveasca asa pentru ca foarte multi indivizi culti au pus botul.

Din aceeasi categorie cu flacara violeta dar la un nivel mai decent ar fi si criza cu gripa porcina care acum 2 saptamani atingea NIVELUL PANDEMIC CRITIC, masele erau cuprinse de paranoia, toata lumea se vaccina, sfarsitul lumii era iminent si brusc, acum 3 zile, au anuntat ca pandemia aproape s'a stins complet. In 2 saptamani? Pe bune? Pe cuvantu lor? Si este efectiv halucinant cum majoritatea populatiei isi schimba atitudinea de la o zi la alta in functie de ce le spune ProTV-ul.



Cam asta zic eu ca a fost expresia de pe fatza lu' Basescu atunci cand a vazut ca multimea crede vrajeala cu flacara violeta.




In incheiere, ceva ce n'are nicio legatura cu nimic:



Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu