duminică, 24 ianuarie 2010

Fara gheatza nu e viatza

Ia gata cu politica si alte alea, sa revin la lucruri mai interesante.

Povestea urmatoare este probabil una din cele mai ciudate pe care le'am auzit vreodata.

Intr'o noapte magica, un domn si prietena lui au decis sa petreaca de neuitat asa ca ce au facut ei.. s'au imbatat bine, au luat niste benzodiazepine dupa care s'au gandit ca ar merge si niste heroina. Trag ei acolo heroina, toate bune si frumoase pana cand, deodata, tragedie! Fata lesina, nu mai poate fi trezita si cateva clipe mai tarziu buzele incep sa i se invineteasca.

La scurt timp dupa, respiratia ei incepe sa devina neregulata, cu pauze lungi, iar prietenul in cauza este din ce in ce mai disperat, fiindca incercase multiple metode de resuscitare fara rezultat.

Din fericire insa, ii vine o idee cel putin geniala domnului! Se duce repede la congelator, ia cateva cuburi de gheatza, se intoarce la iubita sa si ii introduce cuburi in pasaroi si la spavarache, dupa care continua sa ii faca resuscitare cardio-pulmonara.

In mod incredibil, in doar cateva minute, frumoasa adormita si'a revenit, iar dupa o noapte petrecuta cu bideul in bratze a fost ca noua.

Acum.. nu stiu, de fapt NIMENI nu stie exact daca si'a revenit din cauza metodelor de resuscitare conventionale (cel mai probabil) sau din cauza cuburilor inserate strategic, dar morala povestii ar fi ca daca vreodata va aflati intr'o situatie relativ similara, bagati si cateva cuburi ca n'aveti nimic de pierdut.

Negresit, ceva ce n'are nicio legatura cu nimic:

Stiu ca unele clipuri postate (printre care si asta) sunt destul de vechi, dar le'am pus aici oricum pentru ca mi se par esentiale si trebuie sa le cunoasca tot Globul.

Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu