luni, 18 ianuarie 2010

Cnocaut

Am trait o viata degeaba. Credeam ca stiu si io cate ceva dar se pare ca nu, din moment ce de'abia acum cateva zile am aflat de existenta cuvantului "cnocaut" si a verbului "a cnocauta". Fascinant.

Dar trecand la lucruri mai serioase... mi'am amintit azi in timp ce corespondam cu un domn stimabil de o poveste cel putin bizara.

Era odata un tanar care iubea o fata. Se cunoscusera la cursul de inot al fetei, el fiind un ceva pe acolo, un ajutor de antrenor sau nu mai stiu exact. ORICUM, ideea e ca ea avea cam 14-15 ani si el undeva peste 20. Din cauza diferentei de varsta, dragostea lor parea imposibila, asa ca mereu cand vroiau sa se vada erau nevoiti sa se ascunda de cunoscuti.

Intr'o zi insorita, fata, care ramasese singura acasa pentru cateva ore, l'a chemat pe alesul inimii ei in vizita, dorind sa faca dragoste cu el.

Acesta a sosit indata si imediat au inceput sa se sarute. Amandoi fiind virgini nu prea stiau ei ce trebuie sa faca si cum, dar baiatul, in inteligenta sa, stia ca fata trebuie sa fie bine lubrifiata inainte de penetrare, altfel experienta fiind neplacuta pentru ea. Astfel, dupa ce a incercat mai multe metode de lubrifiere, ramanand in continuare nesatisfacut de coeficientul de frecare vaginal al partenerei si vazand ca se apropie momentul revenirii parintilor acesteia, a decis sa incerce ceva mai neconventional.

A luat niste unt, l'a pus intr'un ibric, l'a topit cu mare precizie pe aragaz si cateva momente mai tarziu l'a turnat cu o palnie mica in vrabia prietenei lui. Bineinteles ca aceasta decizie a avut urmari nefericite, fata suferind arsuri interne grave din cauza untului fierbinte, iar gagiul, fiind un adevarat erou, a fugit de la locul faptei in loc sa incerce sa o ajute si nu a mai cautat'o niciodata. Si unii se plang cand raman cu buza fripta, eh iata ca se poate sa ramai cu altceva fript si io zic ca e mai rau.

N'am cuvinte. Sunt atatea chestii in neregula cu povestea asta incat nici macar nu ma complic sa pun intrebari, ca sincer nu stiu cu care sa incep.

In incheiere, ceva ce n'are nicio legatura cu nimic:



Minunat.

2 comentarii:

Blue spunea...

Uhm... nu prea are legatura cu post-ul dar... Rules 1&2... ce cauta 4chan acolo?

IEU spunea...

hehe :>

Trimiteți un comentariu