vineri, 28 mai 2010

Exploziv!!!

Examen în 8 ore, ar trebui să dorm dar există lucruri mai presante de făcut cum ar fi să vă atrag atenţia asupra unei ameninţări din imediata voastră apropiere de care cel mai probabil habar nu aveaţi şi anume: riscul de a muri instant în orice clipă datorită unor leziuni anale extreme.

Aparent, dacă aveţi scaune ce vă permit să le ajustaţi înălţimea, vă aflaţi în primejdie de a da colţu’ într’un mod pe cât de rar, pe atât de îngrozitor. Mecanismul ăla de ridicare/coborâre a părţii superioare a scaunului are la bază o pompă cu aer comprimat ce pare’se este capabilă să înmagazineze suficientă presiune pentru a putea, în situaţii incredibil de nefericite şi de spectaculoase, să explodeze, găurind porţiunea pe care sunteţi aşezaţi şi devastându’vă ireversibil pufarina plus câteva organe interne.

Deşi acest pericol dorsal sună ca o evidentă exagerare impertinentă, a fost înregistrat deja un caz de „penetrare anală de către scaun” în urma căruia viaţa unui băiat chinez de 14 ani a fost curmată subit (mai multe detalii aici). Aşa că, până nu se află concret dacă piesa de mobilier din întâmplarea relatată este vinovată de crimă sau nu, vă sfătuiesc să vă păziţi fundurile, la propriu.

Cum să te distrezi pe scara rulantă:

Kid Smashes Escalator Lamp With Head - Watch more Funny Videos
Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu