miercuri, 4 august 2010

Pozzing

Totul a început cu o poză primită de la un mare domn. Era un screenshot al unui post de pe un forum în care un tip mărturisea că îşi descoperise adevărata orientare sexuală (gay) şi că totodată era disperat să ia HIV, dorinţă exprimată repetat într’un mod obsesiv. Iniţial am crezut că era doar un om foarte sonat sau un troll profesionist şi nu i’am acordat prea multă atenţie. Ulterior însă, de dragul diversităţii, i’am pasat poza unui prieten, să’l numim Lincă Dariuz, care a simţit nevoia să afle dacă aceasta era autentică sau nu. După câteva minute de căutări pe Google a constatat că, din nou, atât io cât şi el am rămas în urmă grav cu ce este cool şi trendy în materie de sex.

După cum am aflat de pe zeci de forumuri şi alte site’uri de specialitate, mai nou, ca să fii un gay adevărat, un gay hardcore cum ar veni, şi pentru a avea respectul altor gay hardcore trebuie să ai HIV. E un fel de, citez, “decoraţie ce îţi dovedeşte valoarea” în numeroase cercuri de domni sofisticaţi.

Ar fi fost frumos ca demenţa să se termine aici dar din păcate nu a fost aşa. În săpăturile noastre prin lumea sinistră a doritorilor de HIV, eu şi Lincă am descoperit că aceştia au format un fel de cult în jurul bolii. Există întruniri organizate special pentru răspândirea HIV, ritualuri, instrumente folosite special în acest sens şi inclusiv o terminologie specifică, ceea ce conduce la explicarea sensului titlului. Mai departe, pentru cei interesaţi să ia HIV fără a se face de râs în cercurile avizate, voi include un mic dicţionar de termeni esenţiali pe care îl voi numi “Micul dicţionar al Poz Topului aspirant”:

Pozzing/Breeding – actul în sine prin care un nene îi dă altui nene (cu acceptul şi înştiinţarea celuilalt sau nu) HIV în mod intenţionat. Uneori este o simplă partidă de sex dar adesea ia forma unui ritual în care sunt implicaţi 1 Neg-pig şi mai mulţi Poz Topi.
Pozzing party – petrecere organizată cu ocazia unui pozzing. În general pozzingurile care au loc aici sunt foarte agresive însă au o rată de succes ridicată, Neg-pigul luând aproape mereu HIV.
Bottom – tip pasiv care întreţine relaţii dubios de sexuale cu domni diagnosticaţi cu HIV. La rândul său, poate fi seropozitiv sau nu.
Top – tip activ care întreţine relaţii de asemenea dubios de sexuale cu domni diagnosticaţi sau nu cu HIV. După caz, Topii pot fi Poz Topi dacă au HIV sau Neg Topi dacă nu.
Neg-pig – denumirea cea mai comună dată unui tip gay, activ sau pasiv, care nu are încă HIV. Cuvântul “-pig” a fost inclus cu scopul de a sublinia lipsa de respect pe care o au Pozii pt ei. Un fel de a zice că numai rataţii n’au HIV.
Ar trebui să fie de ajuns pentru început termenii ăştia, mai departe vă puteţi descurca şi singuri sunt sigur.

Revenind însă, spuneam că în multe situaţii pozzingul ia forma unui ritual. Acest ritual poate fi de mai multe feluri: cu conotaţii oarecum medievale sau modern. Mai exact, în cadrul pozzingurilor în stil medieval, un Bottom neg-pig este legat de un X mare din lemn, îi sunt legate mâinile şi picioarele, depărtate, de braţele X-ului după care un număr variabil de Poz Topi îl molestează agresiv unul câte unul, în încercarea de a’i da HIV.

Pe de altă parte, al doilea tip de pozzing ritualistic nu este aşa de violent. O modalitate de pozzing modernă a fost inspirată de ruleta rusească şi este practicată în multe cluburi selecte din toată lumea, astfel: unui domn îi sunt prezentaţi 10 indivizi, dintre care unu are HIV, iar el trebuie să aleagă unul pentru a se iubi rectal cu el, fără a şti dacă alesul este cel seropozitiv. Misterul şi adrenalina pe care le implică această metodă sunt considerate fantastice de către amatori.

Dacă doriţi să pătrundeţi în lumea odioasă a apropierii bărbat-HIV-bărbat, nu vă îngrijoraţi, nu este greu! Aparent, aveţi şanse extrem de mari să daţi de un Poz Top sau de o persoană care are tangeţe cu unul la cea mai apropiată baie turcească, aşa că luaţi un prosop şi pregătiţi’vă pentru aventura vieţii voastre. A şi apropo, am înţeles că cei mai extremi dintre extremi nu se mulţumesc doar cu a fi seropozitivi, ei încercând din răsputeri să ajungă suprainfectaţi cu HIV şi într’un fel mi se pare normal, în fond cheia succesului în viaţă e să ţinteşti cât mai sus!

Vorba unuia, nu eşti cu adevărat gangsta decât după ce dansezi în intersecţie:

Dancing Man Gets Hit By Ice Cream Truck - Watch more Funny Videos
Minunat.


Blibliografie suplimentară pentru curioşi:

http://bugshare.net/conversionstories/zindex.html

2 comentarii:

duzz spunea...

Multumesc Dorului pentru ca mi-a impartasit atatea informatii interesante despre care nu aveam habar! misto postu.. sa tot aflu chestii d'astea. semnat : fanul tau nambar oan

Dark spunea...

ah....Darwin would be so proud of these guys...natural selection at it's peak performance...

Trimiteți un comentariu