duminică, 1 august 2010

Iubire fără limite

Cuvântul zilei este:

SONÁT adj., s. v. alienat, dement, descreierat, înnebunit, nebun, smintit, țicnit.

Pentru o mai bună înţelegere a termenului, va fi folosit într'o frază:

Domnii despre care voi vorbi sunt sonaţi.

Există de câţiva ani pe net o poză cu un tip asiatic care stă în metrou ţinând strâns la piept două perne cu două fete desenate pe ele. Neavând idee despre ce era vorba nu am ştiut cum să'l etichetez pe domnul acela, însă acum câteva luni am dat peste nişte articole care m'au luminat, din păcate.

Ah, iată că am găsit şi poza de care ziceam:

O imagine oarecum înduioşătoare, nu?

Eh, de fapt, nu. Gagiul face parte dintr'o categorie de bărbaţi (preponderent asiatici, chestia asta prinzând doar în colţul lor al lumii momentan) care... Hm, nici nu ştiu cum să mă exprim, pentru că nu'mi dau seama concret dacă este vorba despre un fetiş sau chiar despre o orientare sexuală. În orice caz, cert este că domnii din categoria respectivă preferă să aibă relaţii cu perne cu fete desenate pe ele (exact ca cele din poză), fiind dezamăgiţi/nesatisfăcuţi de oameni.

Probabil că vă gândiţi acum că există o groază de dubioşi care folosesc păpuşi gonflabile şi vă întrebaţi ce anume e asa special la iubăreţii ăştia cu pernele lor.

Deosebirea constă în faptul că pernofilii nu doar fac sex cu "partenerele" lor ci au relaţii complete, adică: le cumpără cadouri, iau masa cu ele, le scot la film, în parc, ba chiar le plimbă în jurul lumii, făcându'şi poze împreună în locurile vizitate etc. Partea tragică e că, din câte am citit eu, multe dintre pernele astea sunt tratate de către iubiţii lor mai bine decât majoritatea femeilor.

Realismul relaţiilor om-pernă nu se limitează însă doar la aceste activităţi. Băieţii le construiesc chiar şi personalităţi perechilor lor umplute cu fulgi, purtând şi discuţii cu ele, cu certuri, drame ş.a.m.d. totul fiind tratat cu o seriozitate maximă.

Unii indivizi, cu adevărat speciali, optează pentru relaţii complicate, având şi amante (bineînţeles, tot perne) pe care le ţin ascunse de "prietenă", în timp ce unii masculi alfa nu se ruşinează cu poligamia lor, alegând să aibă relaţii deschise sau fiind efectiv playboy, cum este Toru Taima, un armăsar foarte capabil care se laudă cu numărul de perne regulate: peste 150 - ce erou.

Aş vrea să spun că m'au şocat într'o măsură notabilă băieţii ăştia, aş vrea să mă declar scârbit şi dezamăgit de omenire, dar din păcate nu pot, pentru că există atâtea şi atâtea alte genuri de persoane şi de practici sinistre care'i fac pe domnii ăştia să pară nişte simpli romantici incurabili neînţeleşi. În acest sens, data viitoare vă voi povesti despre lumea odioasă a poz topilor şi a neg-pigilor, iar dacă postul de azi nu v'a lăsat un pic blocaţi, promit că următorul va compensa - pe deplin.

Trailerul ăsta e pe bune. Filmul chiar există şi poate fi cumpărat online de aici. Are nota 10 din partea mea:

Minunat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu